Hoe&wat

Verzendkosten VHTlak.nl

Voor VHT bestellingen binnen Nederland geldt een verzendtarief van €5,95
Bestellingen met een waarde van meer dan €75,- worden gratis binnen Nederland verzonden, de verzendkosten vervallen automatisch als u meer dan €75,- aan producten afrekent.
Voor België en de andere Europese landen hanteren wij een vast verzendtarief van slechts €8,95

Betaal mogelijkheden VHTlak.nl

     
In onze webshop kunt u betalen via internetbankieren (iDeal, Sofort Banking, Mr. Cash/Bancontact, Belfius direct, KBC), credit card of overboeking.

Levertijden VHTlak.nl

Alle bestellingen in de webshop van VHTlak.nl die voor 16:00 uur op een werkdag geplaatst (en betaald) zijn worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL.
Voor Nederland geldt dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft, onze klanten in België en andere Europese landen kunnen rekening houden met een levertijd van 2-3 werkdagen.

Assortiment VHTlak.nl

Als officieel dealer van het merk VHT levert VHTlak.nl alle VHT producten. De producten in de webshop zijn de producten die standaard op voorraad gehouden worden, overige producten kunnen op bestelling geleverd worden.
Zoekt u een product dat niet in deze webshop staat? Stuur ons dan een email, dan ontvangt u binnen 1 werkdag een levertijd en prijs voor het product dat u zoekt.

Retourneren en ruilen

Niet tevreden met uw bestelling? Uiteraard kunt u bij VHTlak.nl uw ongebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst omruilen of retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via email.

Klachtafhandeling VHTlak.nl

Waar mensen werken worden fouten gemaakt, helaas. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de service van VHTlak.nl kunt u dit kenbaar maken via email. Na ontvangst van uw klacht of opmerking ontvangt u zo spoedig mogelijk een voorstel voor een passende oplossing.