Welkom op VHTlak.nl

VHTlak.nl is officieel dealer van VHT hittebestendige verf en de grootste VHT leverancier van Nederland en België. Wij leveren direct aan de consument en professionele gebruiker of via één van onze dealers in Nederland. Zelf dealer worden? Stuur ons dan een email voor meer informatie over het VHT dealerschap.

In deze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van hittebestendige VHT lakken die onder meer geschikt zijn voor gebruik op motorblokken, kleppendeksels, cylinders, remklauwen, remtrommels, uitlaatspruitstukken, uitlaten, turbohuizen, velgen en vele andere onderdelen. Ook VHT verf voor het spuiten van bekleding, dashboards, hemels en andere interieurdelen treft u hier aan.

Alle VHT producten op deze site zijn op voorraad, dus geen onverwacht lange levertijden maar snel geleverd, op werkdagen voor 15.00 besteld is morgen in huis! We leveren VHT naar België voor slechts €8,95.

Als u op zoek bent naar een VHT product dat u niet in deze webshop aantreft of een vraag heeft over toepassing van de VHT lakken en overige producten kunt u ons altijd een email sturen.


Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

iDeal logo VHTlak.nl